Partide
Maia Sandu se pregătește de o coaliție cu Plahotniuc și Șor
 17 Februarie 2020 12:30  2873
Liderul PAS, Maia Sandu, nu mai are o problemă să facă alianță cu principalul acuzat în dosarul «furtul miliardului», Ilan Șor. Mai mult, Sandu este gata să se coalizeze cu cel mai mare dușman al său, Vlad Plahotniuc. Despre aceasta comunică sursele canalului de pe Telegram «Lustrația», transmite politics.md.

Autorul postării scrie că «În vara anului trecut, după ce a preluat guvernarea, Maia Sandu, însoțită de ministrul ei harvardist, Vadim Brânzan, au avut o întâlnire secretă cu Nat Rothschild, cel care a preluat Aeroportul Internațional Chișinău de la Ilan Shor».

Mai târziu, în decembrie 2019, democratul Adrian Candu s-a întâlnit cu același Nat Rothschild, în Israel. «Imediat a fost făcut anunțul public precum că Rothschild renunță la Aeroport, iar acesta trece în administrarea unui miliardar rus cu probleme de integritate în țara sa de origine», se arată în mesaj.

Ulterior, după aceste întrevederi, atât televiziunile lui Plahotniuc, cât și cele ale lui Ilan Șor au început un atac fără precedent la adresa prședintelui Igor Dodon. Totodată, «brusc, au început să manifeste dragoste față de Maia Sandu și PAS», notează sursa.

Autorul postării mai scrie că «au apărut câteva afirmații, care deja dau în vileag dorința alianței Plahotniuc-Sandu-Shor: finul lui Plahotniuc, Adrian Candu, după ce a rămas fără funcții în PDM, a optat pentru o alianță a democraților cu PAS; iar PAS a anunțat despre o declarative comună cu PDM. Tăt se leagă.», conchide autorul mesajului.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%