Politicieni
Chironda, către pretori: „Acesta nu-i oraș, acesta-i sat mare cu troleibuze”
 17 Februarie 2020 10:37  2865
Capitala pare a fi un sat mare cu troleibuze. Cel puțin asta a spus viceprimarul Chișinăului, Victor Chironda, în cadrul ședinței primăriei, transmite Politics.

Capitala pare a fi un sat mare cu troleibuze. Cel puțin asta a spus viceprimarul Chișinăului, Victor Chironda, în cadrul ședinței primăriei.  

Chironda spune că până acum fiecare făcea ce dorea, iar raporturile prezentate de responsabili sună de parcă sunt „noutăți de pe front”. 

„Cum s-a  ajuns în așa situație, de ce în orașul ăsta fiecare face ce vrea? Mii de șure, mii de garaje, mașini abandonate, garduri ilegale, terenuri ocupate abuziv. Și eu nu vorbesc de construcții ilegale, în comparație cu tot ce se face, plus minus construcțiile încă au legalități. Mai au un certificat, o autorizație, dar construcțiile le vom discuta separat. Acesta nu-i oraș, acesta-i sat mare cu troleibuze”, a spus viceprimarul . 

Li s-a cerut încă o dată pretorilor ca să fie ordine în preturi. „Pretorii și primarii vin și pleacă, dar oamenii rămân bine-merci ani de zile în funcții și asigură mlaștina asta”, a conchis Chironda.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%