Electorala
Alegeri la Hâncești: Olesea Stamate a depus actele pentru înregistrare
 23 Ianuarie 2020 16:45  3153
Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a depus joi documentele pentru înregistrarea grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor în sprijinul Olesei Stamate drept candidat al partidului la alegerile parlamentare din circumscripţia uninominală Hînceşti.

Potrivit agenţiei Infotag, liderul partidului, Maia Sandu, a remarcat într-un mesaj video că, "în calitate de ministru al Justiţiei, Olesea Stamate a dat dovadă de curaj, spunând lucrurilor pe nume şi lansând o reformă reală, menită să facă "curăţenie generală" în justiţie pentru a obţine dreptatea pe care o aşteptau cetăţenii", transmite Politics.

"Ea a reuşit să obţină rapid sprijinul partenerilor de dezvoltare, care s-au convins de profesionalismul ei. Credem în continuare că reforma justiţiei şi lupta împotriva corupţiei sunt prioritare.

Noi o propunem şi o susţinem pe Olesea Stamate, căci suntem siguri că, devenind deputat, ea va putea promova această reformă şi va deveni o adevărată durere de cap pentru oponenţii unor asemenea măsuri", a spus Sandu.

Stamate a menţionat că a făcut acest pas pentru că "îi pasă de viitorul Moldovei, unde fiecare cetăţean trebuie să se simtă liber şi în siguranţă, protejat de sistemul justiţiei", a spus Stamate.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%