Partide
Igor Dodon s-a informat despre lucrările de construcție a stadionului din Comrat
 21 Ianuarie 2020 15:25  2914
În vara acestui an, la Comrat, urmează să fie inaugurat un stadion de fotbal. Președintele țării, Igor Dodon, s-a informat astăzi, 21 ianuarie, în cadrul vizitei sale în UTA Găgăuz-Yeri, despre cum se desfășoară lucrările de construcție a stadionului. Potrivit șefului statului, inaugurarea stadionului este preconizată pentru vara acestui an. Stadionul va avea o capacitate de 5 mii de spectatori, iar sala de sport care se construiește în imediata vecinătate – circa 120 de persoane, transmite politics.md.

Decizia cu privire la edificarea acestui obiect a fost luată în cadrul vizitei oficiale a președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, în țara noastră, în luna octombrie 2018.

Complexul sportiv este construit de către partenerii turci și aproape o jumătate din lucrări sunt finisate. Volumul sumar al investițiilor constituie aproximativ 7 milioane de euro.

Șeful statului le-a mulțumit prietenilor noștri turci pentru sprijinul acordat în realizarea numeroaselor proiecte în Republica Moldova și în special în Găgăuzia.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%