Experți
Expert despre șansele nule a candidatului apolitic propus de Andrei Năstase
 15 Ianuarie 2020 11:00  2949
Dacă la alegerile prezidențiale din această toamnă va fi propus un candidat apartinic din partea Blocului ACUM, Igor Dodon ar putea câștiga un nou mandat de șef al statului.

De această părere este expertul Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS), Vladimir Kulminski, transmite Politics cu referire la TV8.

„Asta va fi pur și simplu o greșeală strategică…Eu cred că aici de fapt apele se vor liniști și toată lumea se va așeza la masa de negocieri. În opinia mea, va fi ales un candidat care are cele mai mari șanse de a câștiga aceste alegeri prezidențiale”, a spus Vladimir Kulminski în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Ieri, 14 ianuarie, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a declarat că partidele proeuropene și democratice trebuie să înainteze un candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, care să fie apartinic.

Amintim, că reprezentanții PPDA au decis să participe la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020 la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut. Andrei Năstase a spus atunci că partidul este gata să aibă propriul candidat pentru funcția de președinte al R. Moldova.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%