Politicieni
Mai sunt necesare 7 semnături pentru ca să fie convocată sesiunea extraordinară a Parlamentului
 10 Ianuarie 2020 10:45  3185
Deputații blocului ACUM au colectat 27 de semnături în vederea convocării sesiunii extraordinare a Parlamentului pe subiectul Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, susține vicepreședintele Legislativului, Alexandru Slusari, mai sunt necesare 7 semnături pentru ca sesiunea să aibă loc.

„Am acumulat 27 de semnături ai deputaților pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentului pe subiectul Aeroportului, care posibil se va continua cu audierea ministrului economiei pe problema majorării tarifelor pentru transportarea pasagerilor. Avem nevoie de încă 7 semnături”, a menționat Slusari.

Pentru convocarea sesiunii au semnat 14 deputați din cadrul fracțiunii PAS, 11 parlamentari PPDA, liderul PUN, Octavian Țîcu și deputatul neafiliat Ion Groza.

Amintim că la data de 23 decembrie, a devenit cunoscut faptul că omul de afaceri din Federația Rusă, Andrei Goncearenko, a devenit noul beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest” (administratoarea Aeroportului Internațional Chișinău). Aceasta, după ce NR Investment Limited a cedat controlul asupra companiei.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%