Politicieni
Sandu, despre Reniță: Atunci când ai ceva de spus, o spui până la capăt
 9 Ianuarie 2020 15:38  3525
După ce deputatul PPDA, Iurie Reniță, a susținut că deține o înregistrare de la Parlament din seara zilei de 7 iunie 2019, atunci când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării coaliției PSRM – ACUM, lidera PAS, Maia Sandu a venit cu o reacție.

„Dvs. vă amintiți cum arăta Guvernul Sandu și câți reprezentanți au avut cei din blocul ACUM ș câți reprezentanți a avut Partidul Socialiștilor în Guvernul pe care l-am condus? Eu în genere consider că e lipsă de respect față de oameni atunci când spui „că am niște informații, niște înregistrări, dar nu le dau acum, o să le dau mai târziu”. Ori ai ceva de spus ori nu spui nimic. Eu așa înțeleg comunicarea cu oamenii”, a declarat Maia Sandu, transmite Politics cu referire la ZDG.

Totodată fostul premier a declarat că nu regretă că a mers într-o majoritate cu socialiștii.

„Eu cred în continuare că noi am procedat corect atunci când ne-am asumat acea decizie, de a merge într-o majoritate cu socialiștii. Eram conștienți că poate să ne coste foarte mult această decizie, dar am fost gata să plătim acest preț, oricât de mare”, a menționat Maia Sandu.

La 6 ianuarie, deputatul PPDA, Iurie Reniță, a declarat că deține o înregistrare de la Parlament din seara zilei de 7 iunie 2019, atunci când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării coaliției PSRM – ACUM.

Reniță a susținut că nu este momentul potrivit pentru sonorizarea publică a acestei înregistrări și că ar putea reveni la ea.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%