Electorala
Alegeri parlamentare noi la Hâncești
 27 Decembrie 2019 10:31  3081
Comisia Electorală Centrală a stabilit în cadrul ședinței de astăzi, 27 decembrie, data alegerilor parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești.

Astfel, locuitorii din această circumscripție urmează să își aleagă un nou deputat pe 15 martie 2020, transmite Politics.

Mandatul de deputat în circumscripția uninominală nr. 38 a rămas vacant după ce deputatul Alexandru Botnari a decis să renunțe la funcția de parlamentar în favoarea celei de primar.

Alexandru Botnari a ocupat funcția de primar de Hâncești din 2003. A renunțat însă la această funcție după ce în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie a fost ales deputat pe circumscripția nr. 38. După doar câteva luni de deputăție, Botnari a decis însă că vrea să se întoarcă la Primărie.

„La Parlament e salariul mai mare, condiții mai bune, dar eu toată viața am fost deprins să muncesc, să arăt rezultate, dar la Parlament, în situația de astăzi, stau și practic nu prea fac nimic. Când am decis să devin deputat m-am gândit că mă voi implica la lucruri mai mari, dar, din păcate, nu e așa. Ar fi mai bine să mă întorc pentru că avem la Hâncești foarte multe proiecte începute ce trebuie duse la bun sfârșit. Prin această decizie vreau să rămân în istorie și să duc la bun sfârșit proiectele”, ne declarat anterior Botnari.

Botnari a fost primar al orașului Hâncești în 2003, când a fost ales drept candidat independent. Ulterior, acesta a aderat la PDM.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%