Politics Blog
Odată cu moartea subită a adunăturii politice numite ACUM, moare și unul dintre cei mai impotenți politicieni moldoveni
 18 Decembrie 2019 15:20  3882
Odată cu moartea subită a adunăturii politice numite Acum, moare, desigur politic, și unul dintre cei mai impotenți politicieni moldoveni, Andrei Năstase, a scris Onorel Moldovanu.

Băgat pe arena politică de către oligarhii Țopa, acesta a reușit contraperformanța de a irosi capitalul politic câștigat, din inerție, nu pe merite, pe seama nemulțumirii populației, adunate după o guvernare PLDM-istă, ghidată de PPE și Soros, și după furtul secolului.

Năstase a irosit toată susținerea cetățeanului de rând, a clasei intelectuale, a unioniștilor. A irosit-o din prostie, din lipsă de inteligență politică, dar, în primul rând din frica de a fi înlăturat de oameni mai deștepți. Vedeți sondajele de opinie din 2017 și 2018, sondaje realizate de IMAS, IPP, Intelect Group, chiar și IRI și vedeți cum această parodie de politician și-a adus formațiunea la un scor de prag electoral. PPDA-ul format din personaje controversate avea toate șansele să nu mai prindă Parlamentul.

Cine știe ce a împins-o pe Maia Sandu să îl ia în cârcă pe Năstase? Vreo înțelegere între PPE și oligarhii de la Frankfurt. Vreo miză a lui Soros? Cert este faptul că l-a ridicat în sondaje mult și l-a făcut să creadă că este un politician demn de toate funcțiile din stat.

Alegerile locale le-a câștigat, la fel, datorită Maiei Sandu, ong-știlor din anturaj și a PPE-ului. Această familie europeană are o politică de management corporatistă care se bazează pe principiul „e idiot, dar e idiotul nostru”. Mai mult, viața lui de politician a fost prelungită de decizia proastă a fostului lider democrat care cu pârghiile pe care le deținea a reușit să anuleze rezultatele alegerilor. Mare greșeală, făcută de Plahotniuc. Năstase s-ar fi sinucis politic în câteva luni, nu oricine poate curăța mocirla liberală lăsată de gașca lui Chirtoacă și Ghimpu în Capitală, iar Năstase nu poate formula un gând fără telefon, d-apoi să mai administreze un oraș.

Iunie a fost fatală pentru democrați. Nemții și rușii au reușit să creeze un mutant politic și să-l înlăture pe Plahotniuc. La acest subiect voi reveni, mai ales că actorii din vest și-au cam pus mâinile în cap când au văzut ce rahat au făcut.

Imbecilismele lui Năstase a făcut ca axul guvernamental să-l preia Maia cu toți ong-iștii, oferind niște funcții simbolice lui Dodon. Năstase nepricepându-se la nimic a crezut că Internele sunt ideale pentru un capital politic, dar și financiar. S-a înconjurat, în mare parte, cu niște lingăi care pentru o steluță pe epoleți erau gata să-și vândă propria mamă. Banii au început să fie aduși de burduhoși, da’ iaca voturi nu. Mulți, după ce au luat peste labe de la fosta conducere MAI, erau interesați să-și umple buzunarele, îi durea direct sub cozoroc de zborul politic al lui Năstase.

Debarcarea Guvernului Sandu de către Dodon a fost o lovitură fatală pentru Năstase, care l-a trimis la masa de consilier municipal, că nu ar fi corect făță de oamenii de bună credință din Consiliu să spun la podea. Cine este astăzi Andrei Năstase? O „kidală” ordinară, folosind terminologia fostului său prieten Renat, care a luat bani, dar nu a dat funcții, care a făcut găinării și care nu a reușit să-i readucă în țară pe oligarhii Țopa.

Ce viitoare are acest bufon politic? Niciunul!!! Nimeni nu mai vrea să îl finanțeze. Nu cred că Țopii își vor irosi miliardele pe el. Finanțatorii Maiei Sandu nu îi vor permite să irosească procentele! Cu Slusari și Moțpan, doi oportuniști expirați, poți doar să vorrrbești despre roșii, deși e un subiect complicat și acesta sau să privești video cu descinderile mascaților într-o saună din Ialoveni.

Degeaba se rățoiește Năstase făcând vânturi de mare politician și încercând să demonstreze că e capabil să câștige tot – prezidențialele, anticipatele și chiar alegerile Papei. Nici primar la el în sat nu mai poate fi. Iar PPDA va completa lista partidelor inactive de la Ministerul Justiției.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%