Politicieni
Declarația Maiei Sandu, după eliberarea lui Vlad Filat
 4 Decembrie 2019 10:10  3347
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu menționează că Guvernul pe care l-a condus nu are nimic în comun cu această decizie, transmite Politics.MD.

"Justiția lui Dodon l-a eliberat pe Filat din închisoare. Să fie foarte clar - Guvernul pe care l-am condus nu are nimic în comun cu această decizie. Hotărârea ”vestitei” judecătorii Ciocana de eliberare a lui Filat ridică mari semne de întrebare, ca și multe alte hotărâri adoptate de justiția din Republica Moldova.

Acuzațiile lui Dodon la adresa echipei mele sunt aberante, iar complicitatea penitenciarului 13, care prezintă o hârtie datată cu ziua demiterii guvernului, este o făcătură grosolană. Dodon este cel care controlează judecătorii și protejează corupții. Guvernul pe care l-am condus a luptat vehement cu corupția și corupții.

Dodon ştie de cine să se teamă şi face totul ca să-şi discrediteze oponenţii. Dar oricum, este o caricatură în comparaţie cu Plahotniuc, de care s-a temut şi de care a scăpat doar datorită blocului ACUM. Îi va veni şi lui timpul cât de curând", a comentat Maia Sandu.

Politics amintește că Vlad Filat a fost eliberat la data de 3 decembrie.

Demersul emis de către directorul interimar al Penitenciarului nr.13 din Chișinău, Andrei Saracuța, către Judecătoria Chișinău, privind eliberarea condiționată înainte de termen a lui Vlad Filat, a fost la data de 12 noiembrie curent.

Coincidență sau nu, dar anume în acea zi deputații PSRM și PDM au votat pentru demisia Guvernului Sandu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%