Politicieni
SIS va raporta privind dubla identitate a unor politicieni
 2 Decembrie 2019 10:30  3033
Președintele Igor Dodon a solicitat informații în scris de la Serviciul de Informații și Securitate referitor la subiectul dublei identități în cazul unor politicieni. Detaliile vor fi prezentate la ședința Consiliul Suprem de Securitate.

„Trebuie să vedem cine a permis să apară câteva identități ale unor politicieni, în baza la ce, baza legală care a fost, argumentele și să se ocupe organele care au dreptul să se ocupe în acest sens”, a spus președintele, luni, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Fostul președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, deputatul Chiril Moțpan, a spus anterior că fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, deține dublă identitate în Republica Moldova. Acesta ar avea documente cu imaginea lui, dar cu alte nume, prenume, data nașterii și reședință.

Procuratura Anticorupție a pornit, la 29 octombrie, o cauză penală pe faptul obținerii de către fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, a celui de-al doilea pașaport al Republicii Moldova, unde are o altă identitate.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%