Politicieni
Igor Dodon a lansat platforma „Președintele răspunde”
 29 Noiembrie 2019 12:00  3081
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că, așa cum a promis, „PREȘEDINTELE RĂSPUNDE” întrebărilor cetățenilor, deja pe noua platformă de comunicare, mai puțin oficială și mai aproape de cetățeni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că, după lansarea inițiativei, a primit sute sau poate mii de întrebări pe teme politice, social-economice, dar și personale.

„Vreau să vă asigur că fiecare dintre problemele pe care mi le-ați comunicat va fi examinată și soluționată. Astăzi am ales să vorbim despre 8 subiecte actuale și importante, care ne vizează pe noi toți, printre care schimbarea guvernului, reforma justiției, lupta cu corupția, Moldova – țară europeană, buget, investiții, dar și despre intenția de a candida sau nu la un nou mandat de președinte. Îmi propun ca această platformă să devină o bună punte de legătură între Președinte și cetățeni, instrument eficient de informare reciprocă. Vă îndemn să fiți activi și să lăsați în comentarii sau mesaje întrebări interesante și propuneri constructive pentru următorul episod”, a scris Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%