Politicieni
Ion Ceban: „Mergând la canalele de televiziune noi nu mergem la proprietarii lor, ci pentru a comunica cu cetățenii Republicii Moldova”
 31 Octombrie 2019 09:00  3430
Candidatul la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, s-a pomenit singur la dezbaterea publică organizată de un canal TV. Oponentul său din blocul ACUM, Andrei Năstase, nu s-a prezentat la discuții.

În debutul dezbaterii, Ion Ceban a precizat că merge la canalele TV nu pentru proprietarii lor, ci pentru posibilitatea de a comunica cu cetățenii Republicii Moldova.  Candidatul la funcția de primar a mai spus că fiecare canal TV are o audiență și dânsul vrea să se adreseze acestei audiențe.

„Azi am venit aici să comunicăm cu locuitorii Chișinăului care privesc acest canal. Plahotniuc este ziua de ieri a Republicii Moldova. Noi, cei care trăim aici, suntem ziua de maine a Moldovei”, a spus Ion Ceban

De asemenea, Ion Ceban a declarat că și-a surclasat oponentul la capitolul competență și cunoaștere a Chișinăului la toate canalele, inclusiv la canalul la care moderatorul a făcut echipă cu dânsul.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%