Partide
Un candidat la funcția de primar general al mun Chișinău să teme de Facebook
 5 Octombrie 2019 15:02  3153
Candidatul PPEM la funcția de primar general al Municipiului Chișinău, spune că n-are cont personal de Facebook, deoarece se teme de acesta, transmite Diez.

„Îmi place Facebook, dar nu-mi pot cumpăra unul. Mă tem de Facebook, acolo realitatea e prea departe de strada Speranței de la Ciocana sau de viața doamnei Elena din rutiera 123. M-au certat colegii din echipa de comunicare că le fac probleme neavând Facebook ca multe vedete politice de acolo. Însă eu chiar mă bucur că nici nu sunt politician și nici nu sunt ca ei.”, spune candidatul.

Dumitru Țîra este locuitor al orașului Chișinău. A studiat jurisprudența la USM și economia la ASEM, unde a făcut și masterat în administrarea afacerilor. A lucrat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, unde a reprezentat Republica Moldova în relațiile cu Consiliul Europei, cu Uniunea Europeană, iar în ultimii ani a fost director politic pentru colaborarea țării noastre în regiunea Europei Centrale, Europei de Sud-Est, bazinul Mării Negre și GUAM.

A creat și condus grupul de presă Publika până în 2013, iar în 2014 a construit grupul Realitatea. În total a creat două posturi de televiziune, două posturi de radio și 14 portaluri de știri.

Pentru sârguința și efortul de aderare ale Republicii Moldova la sistemul preferențial de comerț cu UE-GSP Plus, a fost decorat cu medalia Meritul Civic, iar pentru coordonarea reformei organizației Inițiativa Central Europeană, a fost decorat la nivel internațional cu medalia de onoare a ICE.

Candidatul Partidului Popular European din Moldova a tras atenție că nu este mediatizat la nivelul favoriților campaniei Năstase și Ceban. Politicianul s-a supărat pe mai multe instituții media care l-au trecut cu atenția.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%