Politicieni
VIDEO // Ion Ceban: Funcționarii corupți de la Primărie vor fi demiși, iar cei onești își vor continua activitatea
 21 Septembrie 2019 14:48  3797
Implementarea unui sistem electronic eficient de soluţionare a cererilor cetăţenilor, care să funcționeze în baza principiului "Ghișeului unic", este unul din obiectivele lui Ion Ceban, candidat la funcţia de primar al Capitalei, transmite Politics.md. Prioritarea se conține în programul de administrare a municipiului Chișinău pentru o perioadă de patru ani, prezentat ieri.

Ion Ceban a declarat că, datorită acestui sistem, oamenii și agenții economici nu vor mai sta la coadă pe coridoarele primăriei și vor putea monitoriza în timp real etapele de soluționare a cererilor. 

"Vreau să trecem la platforma "E-primăria". Asta va însemna că toate serviciile din primărie vor fi electronice, toate achizițiile publice vor fi făcute electronic și vor fi transparente.", a subliniat Ion Ceban.

Totodată, Ion Ceban a promis că funcționarii corupți vor fi demiși, iar cei onești își vor continua activitatea. Candidatul Ceban a mai spus că pentru fiecare poziție managerială vor fi elaborați indicatori de performanță personală, managerii vor fi evaluați trimestrial, iar rapoartele vor fi făcute publice. 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?