Experți
Corneliu Ciurea: Cum funcționează mașinăria de troli ai Blocului ACUM
 20 Septembrie 2019 17:00  3421
După ce a declarat că părăsește PPDA, Octavian Țîcu s-a înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiul Chișinău. O decizie periculoasă din punct de vedere a jocului geopolitic, consideră analistul Corneliu Ciurea. În opinia expertului, decizia lui Țîcu va fi taxată de dur de trolii PAS și PPDA ca într-un final să i se dea un șut în fund din Blocul ACUM.

Corneliu Ciurea spune că reacția liderilor Blocului ACUM a demonstrat că mașinăria de trolli a partidelor PAS și PPDA este destul de veninoasă. Deși Andrei Năstase nu va acționat virulent și nu-l va ataca direct pe Octavian Țîcu, treaba o vor face trolii.

De fapt, așa zișii troli care l-au atacat pe Țîcu n-au găsit de cuviință să tacă, au împroșcat în adresa lui. Astfel au demosntrat că mașinăria partidelor PAS și PPDA este destul de veninoasă și funcționează brici, lucru care l-am remarcat și cu alte ocazii. Partidele acestea nu sunt deloc inofensive și sunt destul bătăioase. Au o sumedenie de funcționărași mărunți care în orele de pauză stau pe Facebook și taxează adversarii politici a lui Nastase și Sandu. Liderul PPDA nu poate să-l atace pe Țîcu de asta apelează la troli. Deși candidatul PUN n-a trântit ușa când a plecat, senzația este că i se va da un șut în fund din Bloc”.

Amintim că recent și deputatul Arina Spătaru a anunțat că pleacă din organele de conducere ale Platformei DA, iar unul dintre fondatorii partidului, Stanislav Pavlovschi a plecat definitiv din PPDA.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%