Politicieni
Pe ultima sută de metri! Iată candidații care au depus astăzi actele pentru funcția de primar
 19 Septembrie 2019 13:00  3404
Astăzi este ultima zi de depunere a cererilor de înregistrare a candidaţilor la funcţia de primar sau consilier local. Doritorii se pot înscrie în cursa electorală până la ora 17:00. Iată candidații care s-au înregistrat astăzi în cursa electorală. 

Partidul Politic „Partidul Nostru” (PPPN) a depus documentele necesare pentru înregistrarea candidatului pentru funcția de Primar General al Capitalei, dar și candidații pentru funcțiile de consilier. Liderul PN, Renato Usatîi, a menționat că este sigur de candidaturile partidului, având experiența necesară pentru gestionarea orașului.

Și candidatul Partidului Democrat pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, Vladimir Cebotari, a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală. În declarațiile pe care le-a făcut pentru presă, el a spus că oamenii nu ar trebui să aleagă din punct de vedere politic, ci pentru faptele pe care le pot face candidații la funcția de primar.

Totodată, liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, dar și lista consilierilor municipali.

Tot astăzi, și-a depus actele pentru a candida la funcția de primar al Capitalei și secretarul general al Partidului Verde Ecologist din Moldova, Vitalie Marinuță.

Deputatul Octavian Țîcu candidează la funcția de primar al capitalei din partea Partidului Unității Naționale și a depus deja actele pentru a se înscrie în cursă.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%