Politicieni
Directorul General al Comisiei Europene pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere va efectua o vizită la Chișinău
 13 Septembrie 2019 18:00  3463
Christian Danielsson, Directorul General al Comisiei Europene pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere, va efectua o vizită la Chișinău în perioada 16-17 septembrie, pentru a discuta progresul reformelor în domeniile cheie ale Acordului de Asociere/DCFTA.

Potrivit unui comunciat  Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, acesta va confirma angajamentul UE de a oferi sprijin țării în baza unei implementări susținute a reformelor respective.

Pe parcursul vizitei sale, Danielsson va avea întrevederi cu Prim-Ministrul, Președintele țării și Președintele Parlamentului. Oficialul va mai purta discuții cu partenerii IFI (Instituții Financiare Internaționale), reprezentanții societății civile și comunității de afaceri, mai scrie în comunicat.

Un alt punct cheie pe agenda vizitei va fi interacțiunea cu reprezentanții societății civile în cadrul discuțiilor publice și consultărilor pe marginea viitorului Parteneriatului Estic.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%