Politicieni
Igor Dodon anunță o întâlnire cu Emmanuel Macron, la Paris
 13 Septembrie 2019 13:00  3793
Igor Dodon s-a întâlnit cu Amélie de Montchalin, Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Franceze, care se află într-o vizită în Republica Moldova.

Președintele Igor Dodon va participa la cea de-a doua ediție a Forumului Păcii, care va avea loc la Paris, în luna noiembrie, iar cu această ocazie ar putea avea o întrevedere cu președintele francez, Emmanuel Macron. Șeful statului a convenit asupra acestei întrevederi cu Secretarul de Stat al Ministerului francez de Externe, Amélie de Montchalin, care se află într-o vizită în Republica Moldova.

Cei doi oficiali au mai discutat despre intensificarea dialogului între Republica Moldova și Franța în mai multe domenii de interes comun.

Igor Dodon a mai avut două întrevederi cu președintele francez, Emmanuel Macron, în 2018, cu care a discutat despre reglementarea conflictului transnistrean și promovarea politicii externe echilibrate a Republicii Moldova, potrivit unui mesaj publicat de șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?