Politicieni
Cebotari: Năstase e cuprins de călduri electorale și delir politic
 6 Septembrie 2019 13:45  3597
Declarația a fost făcută de Vladimir Cebotari, deputat în Fracțiunea Partidului Democrat, pe pagina sa de Facebook, transmite Politics.

Potrivit lui Cebotari, Andrei Năstase "continuă joaca de-a procurorul și polițistul politic, lansând acuzații și amenințări la adresa oponenților politici".

"În lipsă de realizări în cadrul guvernării și în funcția de ministru al unei instituții pe care a transformat-o în Ministerul Poliției Politice și a Răfuielilor Personale, acesta îi amăgește pe moldoveni cu acțiuni care parcă sunt desprinse dintr-o parodie a filmului cu comisarul Catani. Dacă nu poate să facă nimic pentru cetățeni, face zi de zi show, în speranța că cetățenilor le va părea că muncește.

Polițistul politic Năstase a lansat ieri mai multe acuzații fanteziste la adresa mea, pentru care îi voi cere prin toate mijloacele legale să răspundă, să le probeze el personal, nu procurorii pe care se laudă că îi conduce.

În ceea ce mă privește, nu mă ascund după imunitatea parlamentară, sunt gata să mă duc la orice audiere la care voi fi invitat, chiar dacă dețin aceasta imunitate. Ba chiar cer insistent să fiu invitat de instituțiile de drept dacă sunt întrebări. Poate să participe și Năstase la audieri, dacă tot se dă mare că procuratura face dosare la comanda lui, cred că vom clarifica mult mai repede lucrurile dacă va fi de față și cel care a ordonat dosarul politic", a comentat deputatul.

Politicianul spune că nu are nicio legătură cu frauda bancară, iar declarațiile lui Andrei Năstase le califică drept "pure invenții".

"Declarațiile lui Năstase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie și se află în criza mare de idei și rezultate. E greu să te duci în alegeri după ce dezoligarhizarea promisă s-a transformat într-o megaoligarhizare și o politizare totală a instituțiilor de drept. E complicat să te duci în fața moldovenilor și să le explici de ce în trei luni nu ai făcut nimic și ai avut o singură idee, să-i pui să înceapă munca la ora 7 dimineața. E greu să le explici cum ai oprit așa-zisele scheme infracționale, dar banii nu apar nicăieri în buget. Din cauza acestor eșecuri Năstase are nevoie de show-uri cu care sa-și acopere incompetența", a conchis democratul.

Amintim că Ministrul de Interne Andrei Năstase declară că a trimis o scrisoare către procurorul general interimar Dumitru Robu prin care-i cere cercetarea penală a deputatului democrat Vladimir Cebotari.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%