Guvern
Joseph Daul, la întrevederea cu Maia Sandu: O justiție independentă necesită multă muncă, din multe direcții
 5 Septembrie 2019 15:00  3371
Intensificarea relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană a fost subiectul-cheie discutat astăzi la întrevederea Prim-ministrului Maia Sandu cu Joseph Daul, Președintele Partidului Popular European (PPE), aflat în vizită la Chișinău.

Premierul a apreciat înalt sprijinul familiei PPE, oferit țării noastre în cadrul instituțiilor europene, și a menționat că Republica Moldova mizează în continuare pe această susținere în implementarea reformelor democratice şi avansarea în parcursul său european.

De-acum încolo avem tare mult de lucru ca să punem în aplicare toate angajamentele pe care le-am făcut, ca să construim o țară cu adevărat democratică, ca să construim un stat de drept”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, Joseph Daul, Președintele PPE, a declarat că urmărește îndeaproape evoluția situației din Moldova de-a lungul anilor și mai ales în ultimele luni.

„Această nouă schimbare la Chișinău aduce multă speranță, dar creează și mai multe așteptări. Trebuie să știți că 100 de zile cu o nouă guvernare nu pot schimba ceea ce a fost distrus și corupt timp de ani de zile. Lupta împotriva corupției, o justiție independentă și respectarea statului de drept necesită multă muncă, din multe direcții”,  a subliniat Joseph Daul.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%