Electorala
VotART: Tinerii sunt invitați să creeze postere motivaționale pentru alegerile din 20 octombrie
 30 August 2019 12:00  2950
În perioada 13-15 septembrie, la Chișinău va avea loc VotART, un atelier de creație care invită tinerii pasionați de desen și ilustrare grafică să facă postere motivaționale pentru alegerile din 20 octombrie 2019.

VotART reprezintă o competiție creativă a 30 de tineri talentați în desen sau ilustrare grafică, care vor forma echipe a câte două persoane și vor crea postere motivaționale pentru alegeri. Atelierul de creație va dura trei zile.

Așa deci, dacă ai între 16 și 35 de ani, ești student, elev, liber profesionist sau angajat în domeniul artelor plastice, graficii și design-ului, înregistrează-te individual sau cu echipa la VotART! 

Cele mai bune trei proiecte vor primi premii din partea organizatorilor și vor ajunge la secțiile de votare din localitățile Republicii Moldova.

Înregistrarea echipelor se va face în perioada în perioada 30 august – 9 septembrie, ora 18.00 AICI.Persoanele care se vor înregistra individual vor forma echipe în ziua evenimentului. Echipele selectate vor fi contactate pe email sau prin telefon de către organizatori.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%