Partide
PSRM a desemnat 3 candidați pentru alegerile parlamentare noi
 21 August 2019 16:45  3380
Partidul Socialiştilor va înainta candidaţi în trei din cele patru circumscripţii în care la 20 octombrie vor avea loc alegeri parlamentare noi.

Anunţul a fost făcut astăzi de liderul PSRM Zinaida Greceanîi la finele şedinţei Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, transmite Moldpres.md.

Potrivit sursei, PSRM îi va înainta la Nisporeni pe Pavel Artamonov, care a candidat şi la alegerile din 24 februarie. În circumscripția 33 va fi înaintată Svetlana Popa, iar în regiunea transnistreană, Vitalie Eftodi, de asemenea foşti candidaţi la scrutinul parlamentar.

Grecianîi a specificat că socialiştii nu vor avea un candidat în circumscripția 50, Diaspora de Vest. „Nu are rost să risipim eforturile noastre și nu vom participa”, a opinat Grecianîi.

La şedinţa Consiliului Republican al PSRM a fost prezent şi şeful statului Igor Dodon, care a declarat jurnaliştilor că a discutat cu foştii colegi de partid mai multe subiecte printre care şi pregătirea formaţiunii pentru alegerile din toamnă. „Avem stabiliţi candidaţi pentru 90-95% din primăriile din țară. În toate raioanele sunt deja candidați la funcțiile de primari şi consilieri ai orașelor”, a spus Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%