Politicieni
Candu, despre dosarul uzurpării: Năstase și guvernarea PSRM-ACUM execută ordinele serviciilor speciale ruse
 9 August 2019 16:00  3185
Andrian Candu susţine că dosarul penal pentru uzurparea puterii în stat, care a fost intentat de Procurorul General la indicaţia lui Andrei Năstase, are un singur scop - cel de a persecuta şi intimida membrii PDM. Despre aceasta Candu a scris pe Facebook, informează publika.md.

„Aberațiile “cosmonautului” Năstase ajung la dimensiunile universului.

Așa numitul dosar de uzurpare a puterii este o modalitate evidentă de intimidare și persecuție politică cu scopul de a diviza și dispersa Partidul Democrat, fapt care ar face bine doar rușilor, dar asta nu se va întâmpla.

Având în vedere lipsa de profesionalism și incompetența juridică a lui Năstase, învinuirea de uzurpare a puterii poate fi aplicată chiar lui, precum și actualei guvernări pro-ruse. Și Năstase și guvernarea PSRM-ACUM execută ordinele corespunzătoare a serviciilor speciale ruse și ale „trimisului special” Kozak.

Nici comisia parlamentară nu are definitivată o idee clară ce s-a petrecut în acea perioada și nu a formulat careva concluzii, dar Năstase & CO deja se aventurează in dosare penale. Nici societatea nu înțelege - cine totuși a uzurpat puterea în acele zile, regimul precedent, care a evitat blocaje și vărsări de sânge, sau actualul regim care era în afara cadrului legal.

Sunt convins că în afară de niște aberații insuflate de Năstase în acest dosar nu se mai conține nimic.

Ca să fie clar, Andrei Năstase se pregătește de alegeri locale și caută cum să mai producă dividende politice, având în vedere că mascaradele semi-legale cu uniforma la guvern nu au impresionat pe nimeni.

Procurorul General interimar Robu este in situația când nu-l poate refuza pe Năstase, pentru că, inclusiv, așa se cuvine între rude…

Procurorii Robu și Radețchi trebuie să știe că răspunderea o poartă și o vor purta anume ei, și nu Năstase, care le dă indicații și elogia de răzbunare a căruia se va termina cu reîntoarcerea la Frankfurt.", a scris Candu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%