Partide
PSRM se pregătește de alegerile locale generale: „Orice candidatură va fi trecută prin executivul politic”
 19 Iunie 2019 16:00  3464
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a convocat astăzi Consiliul Republican al Partidului. Pe lângă conducerea PSRM, la eveniment a fost prezent și președintele Igor Dodon. În cadrul ședinței s-a discutat despre situația politică actuală și pregătirea Partidului Socialiștilor pentru alegerile locale generale, ce vor avea loc la data de 20 octombrie, scrie Politics.MD.

„Când abordăm subiectul privind pregătirea pentru alegerile locale, trebuie să amintim că, de fapt, Partidul Socialiștilor este mereu în campanie electorală. Și dacă unele partide își amintesc despre alegătorii săi numai în ajunul campaniei electorale, atunci noi suntem mereu aproape de oameni”, a declarat Zinaida Greceanîi după Consiliul Republican.

Președinta PSRM a declarat că în curând vor fi înaintate candidaturile pentru alegerile locale generale, dar mai întâi de toate, fiecare va trece printr-un executiv politic. De asemenea, socialiștii au menționat că la alegerile locale vor miza pe activiștii care muncesc de mult timp în organizațiile sale teritoriale.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%