Partide
Alianța Kozak PSRM-ACUM pregătește terenul pentru eliberarea lui Filat
 12 Iunie 2019 12:24  3319
Alianța Kozak PSRM-ACUM din Parlament pregătește terenul pentru eliberarea din pușcărie a ex-premierului Vlad Filat, condamnat pentru corupție. Avocatul lui Filat, Victor Munteanu, a delarat astăzi că va contesta dosarele intentate ex-premierului și a vorbit despre „modul politic în care a fost administrat dosarul lui Vlad Filat”, transmite politics.md cu referire la today.md.

E simptomatic faptul că avocatul lui Vlad Filat a ieșit la rampă în scurt timp după ce a fost constituită noua majoritate parlamentară, cu largul concurs al Moscovei. Și anterior au existat suspiciuni că lidera PAS, Maia Sandu, urmărește eliberarea lui Vlad Filat, dacă va ajunge la putere.

Același lucru este valabil și în cazul liderului PPDA, Andrei Năstase, care dorește reabilitarea nașului său Victor Țopa, condamnat în Moldova și care a fugit în Germania.

Amintim că, Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de detenţie pentru acte de corupție, dar şi la plata unei amenzi în valoare de 60 de mii de lei. Magistraţii au dispus şi confiscarea bunurilor care constituie obiectul remunerării ilicite, în valoare de 791 de milioane de lei.

 

Sursa:  Telegraph.md

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%