Guvern
„Ministrul de Externe”: Autoritățile de la Chișinău trebuie să ceară retragerea armatei ruse de pe teritoriul R.Moldova
 12 Iunie 2019 10:10  2230
«Ministrul de Externe» în guvernul ilegal al alianței Kozak PSRM-ACUM, Nicu Popescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile de la Chișinău trebuie să ceară, în continuare, retragerea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, scrie hotnews.md.

De asemenea, omul Maiei Sandu, dar care a depus jurământul în fața lui Igor Dodon, s-a declarat împortiva federalizării Republicii Moldova, planuri pe care le promovează Rusia prin intermediul agentului său de influență în țara noastră, liderul de facto al PSRM, Igor Dodon.

«Majoritatea cetățenilor sunt împotriva federalizării. Și eu sunt ferm împotriva federalizării. Federalizarea nu poate fi impusă decât printr-o majoritate constituțională»,  a mai spus Nicu Popescu.

Amintim că în spațiul public au apărut dovezi video în care Dodon dictează fruntașilor PDM indicațiile primite de la Moscova, privind federalizarea țării, în schimbul unei alianței cu democrații.

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a refuzat aceste condiții. Mai mult, democrații cer demisia lui Dodon și îl acuză de trădare de Patrie. Ei au inițiat colectarea semnăturilor pentru demiterea omului Moscovei.

Sursa:  hotnews.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%