Politicieni
Opinie: Brutalitatea cu care reacţionează Năstase la întrebările incomode poate fi explicată prin infantilismul acestui politician
 20 Mai 2019 10:55  3202
Liderul PPDA, Andrei Năstase, va fi taxat dur de alegători din cauza comportamentul său agresiv faţă de jurnalişti şi cetăţenii care nu-i împărtășesc viziunele. Totodată, brutalitatea cu care reacţionează Năstase la întrebările incomode poate fi explicată prin infantilismul acestui politician. Opiniile au fost exprimate de invitaţii emisiunii "În centrul atenţiei" de la Publika TV, scrie Politics.MD.

Fostul deputat în primul Parlament Serafim Urechean susţine că oamenii nu agreează comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase, lucrul care va putea influenţa votul lor la următoarele alegeri parlamentare.

„Cred că dacă Năstase vrea să rămână în politică, trebuie urgent să-şi revizuiască atitudinea faţă de presă. Moldovenii sunt un popor paşnic, ei nu acceptă o atitudine brutală, cred că el va pierde din această cauză", a menționat Serafim Urechean, fost deputat în primul Parlament.

La rândul său, analistul politic Anatol Ţăranu consideră că Andrei Năstase demonstrează un comportament care nu poate fi acceptat într-o societate democrată.

„Într-o democraţie dezvoltată, dacă un politician ar permite un astfel de comportament faţă de presă, asta înseamnă moarte politică pentru el, nimeni nu l-ar vota. Lupta împotriva presei înseamnă infantilism politic, lipsă de experienţă", a declarat Anatol Țăranu, analist politic.

Săptămâna trecută, în timpul unei conferinţe de presă, Andrei Năstase a recidivat din nou. În ciuda funcţiei de deputat pe care o are, acesta şi-a permis să folosească expresii obscene la adresa postului nostru de televiziune.

Publika TV rămâne în opoziţie totală faţă de Andrei Năstase şi îl considerăm inamicul nr.1 al postului nostru de televiziune. Şi va rămâne aşa până când îşi va prezenta public scuze.

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  publika.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%