Partide
DOC // 13 membri PPDA al biroului politic de la Soroca, au anunțat că părăsesc formațiunea
 18 Mai 2019 10:50  3223
13 membri PPDA, care au format biroul politic teritorial al formațiunii la Soroca, au anunțat că părăsesc, in corpore, rândurile partidului. Declarația semnată de aceștia a fost postată de Mihai Mîțu, fostul președinte al raionului, care s-a alăturat partidului în 2016 , scrie agora.md, preluat de Politics.MD.

Semnatarii declarației scriu că majoritatea dintre ei au fost „batjocoriți de regimul politic actual, dar nu și umiliți”.  

 

„Vom rămâne în continuare pe poziție, că adevărata politică se face doar pe principii de respect față de opinia fiecăruia, indiferent de-i adversar sau partener politic”, se arată în textul declarației. Semnatarii însă nu precizează clar ce i-a motivat să părăsească PPDA.  

 

Amintim că, în mai 2016, la PPDA a aderat un grup numeros de foşti membri ai PLDM, în frunte cu fostul președinte al raionului Soroca, Mihai Mîţu. Ulterior, acesta a fost ales și președinte al organizației teritoriale a PPDA din raion. 

 

Precizăm că pe circumscripția nr. 7 Soroca, la alegerile parlamentare, candidata ACUM a fost Larisa Ungureanu, din partea PAS. 

 

Conducerea PPDA nu a comentat deocamdată decizia colegilor săi. Vom reveni cu detalii. 

 

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  agora.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%