Partide
Deputatul blocului politic ACUM Dumitru Alaiba a confirmat că merge la marșul minorităților sexuale
 17 Mai 2019 18:34  3307
Deputatul blocului politic ACUM Dumitru Alaiba a confirmat că merge la marșul minorităților sexuale, care se va desfășura în data de 19 mai. «Trebuie să încetăm cu ura și pentru că este o singură metodă să o depășim», a scris Aaiba, într-o postare pe Facebook, îndemnând susținătorii săi să-i urmeze exemplul, transmite politics.md.

Amintim că Dumitru Alaiba este participant activ la evenimentele organizate de comunitatea LGBT din Moldova. Anterior, suport pentru comunitatea a exprimat și sefa sa de partid, Maia Sandu. La rândul loor, liderii comunității LGBT au făcut agitație electorală pentru Maia Sandu.

Amintim că duminică, 19 mai, în centrul capitalei va avea loc Marşul Solidarităţii, organizat de comunitatea gayilor, lesbienelor și transsexualilor din Moldova. Marşul face parte din programul Festivalului „Moldova Pride”, ediția a XVIII, scrie hotnews.md.

De asemenea, nu este exclusă nici organizarea unor contramanifestaţii, organizate de reprezentanţii unor organizaţii bisericeşti din Republica Moldova.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Moldova
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%