Politicieni
Unde planifică să mai zboare șeful statului în acest an
 15 Mai 2019 14:00  3284
Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în țara noastră, E.S. Gürol Sökmensüer, scrie Politics.MD.

Oficialii au discutat diverse aspecte ce țin de relațiile bilaterale și au făcut un amplu schimb de opinii privind situația politică internă din Republica Moldova.

Totodatp, președintele țării Igor Dodon planifică o vizită oficială în Turcia. Deplasarea la Ankara, capitala Turciei, care ar putea fi o vizită de răspuns a lui Igor Dodon, după ce în anul trecut președintele turc Recep Erdogan a fost la Chișinău. Plecarea lui Dodon la Ankara ar putea avea loc în toamna acestui an.

În cadrul dialogului, Igor Dodon a salutat relațiile de parteneriat strategic stabilite între țările noastre și și-a exprimat speranța că în scurt timp va fi creat un Guvern care va iniția implementarea în practică a Acordului de cooperare strategică între Moldova și Turcia, semnat în toamna anului trecut de către președinții celor două țări.

Igor Dodon și Gürol Sökmensüer au fost unanimi în opinia că alegerile din această regiune trebuie să se desfășoare în mod democratic, cu respectarea tuturor standardelor internaționale.

 

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%