Politicieni
Analiza psihologică a lui Năstase: Are complexe de inferioritate și de afirmare, manifestă lașitate în multe situații și poate deveni violent
 15 Mai 2019 11:30  3214
Comportamentul deviant al liderului PPDA, Andrei Năstase, a devenit subiect de cercetare științifică pentru psihologi. Ziarul Național a contactat mai mulți experți în domeniu, pentru a creiona profilul său, iar concluziile acestora sunt deloc îmbucurătoare pentru finul oligarhului Victor Țopa, scrie Politics.MD cu referire la today.md.

Astfel, în opinia psihologilor, Andrei Năstase este „nesincer, șmecher, orgolios, răzbunător și se crede „special”, îi plac întrunirile în cinstea sa, manifestă lașitate în multe situații și poate deveni violent”.

De asemenea, spun experții, liderul PPDA „are complexe de inferioritate și de afirmare, optând pentru o poziționare teatrală, o viață permanentă pe scenă: să fie văzut de toată lumea, atrăgând cât mai multă atenție și aplauze. Nu poate exista fără venerație”.

Profilul psihologic al lui Andrei Năstase mai arată că acesta este „oportunist, lenos, comod. Nu-şi respectă promisiunile. Ușor renunţă la o activitate pornită, chiar dacă și-a asumat obligații, pentru o altă activitate care este mai profitabilă”.

În comportamentul liderului PPDA se mai observă „caracteristici infantile, cum ar fi încăpățânarea și ambiţiile exagerate, incapacitatea de a discuta constructiv, nematurizarea emoţională, agresivitatea, tendința de înjosire și calomniere, doar pentru a se arăta mai frumos pe fonul persoanelor înjosite”.

Psihologii mai spun că Andrei Năstase este fricos și laș.

„Pentru rezolvarea problemelor sale, acționează „cu mâini străine”, organizează alte persoane, solicită ajutor pentru a-și înlătura piedicile. Întotdeauna caută „căi de ocolire” mai rapide şi comode, dar întotdeauna care i-ar asigura securitatea personală, fără a se preocupa de soarta celor care îl ajută”, consideră experții citați de Ziarul Național.

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  today.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%