Politicieni
Schimbul de replici între Ilan Șor și Ruslan Codreanu continuă: „Sunteţi în stare doar să faceţi compuneri pe facebook”
 14 Mai 2019 17:00  3150
Ilan Şor a venit cu un răspun la refuzul lui Ruslan Codreanu, exprimat aseară în mediul online, ce ţine de iniţiativa lui Şor de a repara toate trecerile subterane din sectorul Botanica, transmite Politics.MD.

Ruslan Codreanu a scris aseară pe pagina sa că nu va accepta  „acest cadou electoral”.

Iată reacţia lui Ilan Şor:

„Multstimate dle primar interimar Ruslan Codreanu. În primul rând, acum nu suntem în campanie electorală. În al doilea rând, într-adevăr aţi observat că Partidul „ŞOR” întotdeauna îşi îndeplineşte promisiunile electorale, în comparaţie cu mulţi alţii. Însă, chestiunea despre care discutăm astăzi nu are legătură cu alegerile, dar este vorba despre probleme care trebuiau rezolvate demult – asigurarea securităţii pietonilor din Chişinău”, a scris Ilan Şor.

„În al treilea rând. Ce ţine de provenienţa resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informaţii deschise, au apărut chiar şi în ştiri. E cazul să învăţaţi să vă informaţi corect, în loc să faceţi insinuări nefondate”, răspune Şor.

„Se pare, sunteţi în stare doar să faceţi compuneri pe facebook. Mai avem un bloc „notoriu” de deputaţi care se antrenează pe Facebook în loc să se ocupe cu lucruri serioase. Dar cu Facebook-ul şi cu postările pe Internet nu hrăneşti oamenii. Şi este absolut anormal să administrezi un oraş, cu atât mai mult o capitală, pe Internet”, a comentat Şor, menţionând că aşteaptă, totuşi, un răspuns oficial din partea primarului interimar al Chişinăului.

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%