Guvern
Pavel Filip, în dialog cu Donald Tusk: Este important ca viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu UE
 14 Mai 2019 09:00  3114
Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi, la Bruxelles, cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk. Oficialii au discutat despre evoluțiile politice din Republica Moldova și realizările obținute în implementarea agendei europene, scrie Politics.md.

Premierul a reiterat că integrarea europeană și implementarea Acordului de Asociere este o prioritate strategică a Republicii Moldova. „Din 2016, când am preluat mandatul, am promovat consecvent reformele bazate pe Acordul de Asociere. În mod special aș evidenția rezultatele înregistrate în domeniile economic, bugetar-fiscal și financiar-bancar. Totodată, vom  continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări”, a spus Pavel Filip.

 

Premierul a mai adăugat că este important ca reformele începute de actualul Guvern să fie continuate, iar viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
dima 14 Mai 2019 09:49
0 (0)
Demult erau rezolvate multe probleme daca Maia si Nastase acceptau sa faca o coalitie pro-europeana cu PDM, dar ei au preferat sa cheme la negocieri socialistii
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%