Partide
GALERIE FOTO // Evenimentul PDM „Pace și Prosperitate pentru Moldova”, văzut în imagini
 9 Mai 2019 14:35  3505
PDM a organizat o zi specială, plină de evenimente dedicate tuturor moldovenilor, cu ocazia zilei de 9 mai, transmite Politics.MD.

Ziua a început prin a aduce un omagiu eroilor căzuţi în luptă în cel de-al Doilea Război Mondial, precum şi mulţumiri veteranilor pentru tot ceea ce au făcut pentru ţara noastră. Liderii democraţi au mers apoi împreună cu veteranii la cantina organizată special pentru a servi acestora un terci ostăşesc. 

 

Împreună cu cei câteva mii de cetăţeni veniţi la sărbătoarea din scuarul Catedralei Mitropolitane, democraţii s-au bucurat de toate momentele din cadrul evenimentului: onorul muzicii militare, parada ecvestră a Cavaleriei Brigăzii de patrulare a INP al IGP, reprezentaţia fanfarei militare, jocuri pentru copii, muzică, dansuri şi multe alte surprize oferite celor prezenţi la eveniment. 

 

La eveniment au fost prezenți reprezentanţii Partidului Democrat – deputaţi, lideri raionali, dar și aleşi locali. Partidul Democrat a dorit astfel, să transmită un mesaj de unitate pentru toţi cetăţenii R. Moldova.

 

 

Sursa:  Politics.MD
Previous Next

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%