Partide
Năstase lansează o serie de acuzații grave la adresa PSRM și a președintelui Igor Dodon
 15 Aprilie 2019 20:39  5103
Liderul PPDA, Andrei Năstase, nu reușește să spulbere impresia generală că formațiunea sa ar face jocul Moscovei, în schimb lansează o serie de acuzații grave la adresa PSRM și a președintelui Igor Dodon, pe care îl acuză că face jocuri oculte împotriva Republicii Moldova, transmite politics.md cu referire la evenimentul.md.

Într-un interviu pentru Europa Liberă, Năstase i-a cerut lui Dodon să spună cu cine exact se întâlnește la Moscova și ce discută acolo. Reacția lui Năstase a venit  după ce jurnalista Valentina Ursu l-a întrebat direct cum comentează acuzațiile că ar face jocul Federației Ruse.

«Сu cât mai mult  se alungește perioada discuțiilor dintre deputații blocului  ACUM și cei din PSRM, se acreditează ideea că dumneavoastră, cei din ACUM faceți jocul Moscovei», a întrebat jurnalista Valentina Ursu.

«Este o aberație! Cunoașteți dumneavoastră cu cine s-a întâlnit Igor Dodon la Moscova în ultimele lui vizite acolo? Eu nu. Nu ar fi bine ca cetățeni noștri să știe cu cine s-a întâlnit și ce a vorbit? De ce în cazul lui Igor Dodon, președintele nu doar al PSRM, ci al întregii țări, nu am ști cu cine vorbește și despre ce vorbește. Igor Dodon vorbește una la televizor aici și alta vorbește la Moscova», a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA a mai spus că nu are deloc încredere în PSRM și Igor Dodon, deși, anterior, blocul politic ACUM a adresat socialiștilor  invitația de a coopera intens în Parlament.

«Cota de încredere a mea personală față de PSRM și Igor Dodon este zero, pentru că în joc este țara, interesele oamenilor», a mai spus Năstase.

Sursa:  Evenimentul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%