Partide
100 de mii de lei pentru fotbalistul care a marcat golul de onoare în meciul cu Franţa oferit de către Fundației „Edelweiss”
 27 Martie 2019 14:57  3659
Atacantul naţionalei Moldovei de fotbal, Vladimir Ambros, care a marcat golul de onoare în meciul cu Franţa, a fost premiat cu suma de 100 de mii de lei de către fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss, transmite politics.md cu referire la timpul.md.

„Vladimir Ambros și-a câștigat săptămâna trecută aplauzele tuturor moldovenilor prin determinarea cu care a luptat până în ultima secundă. Golul marcat în poarta Franței a fost pentru noi dovada că echipa națională este una cu jucători ambițioși, care merită susținerea noastră. Voucherul de 100.000 de lei, din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a ajuns astăzi la Vladimir Ambros. Îi urăm cât mai multe meciuri frumoase și reușite pe teren!”, se conţine întrun comunicat al Fundaţiei Edelweiss.

Amintim că selecţionala Moldovei a cedat în faţa campionilor mondiali cu scorul de 1:4. Vladimir Ambros a reușit să marcheze primul și unicul gol pentru naționala Moldovei din acest meci.

 

Sursa:  Timpul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%