Partide
Igor Munteanu: Blocul ACUM se va divizia în două fracțiuni separate
 17 Martie 2019 09:40  4619
Membrii blocului ACUM se vor diviza in doua fractiuni in viitorul parlament si vor incerca sa convinga celelalte partide sa voteze cu ei proiectele pe care le pregatesc, iar ei, la randul lor vor vota initiativele care o sa le convina.

Asta a declarat aseara reprezentantul blocului politic, Igor Munteanu la emisiunea InProfunzime, care a mai spus ca zilele trecute, colegul sau, Alexandru Slusari ar fi fost sunat de cei de la PD, insa nu le-ar fi raspuns la telefon. 

Atat Munteanu cat si expertii politici din Romania sustin ca niciunui partid nu ii convine alegerile anticipate.

Sursa:  evenimentul.md

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Solon 17 Martie 2019 10:45
0 (0)
Din păcate în ACUM se fac simțite acțiunile unor ,,cîrtițe,,roșii. Despre ele denotă compoartamentul lor politici și provocator din ultimul decenii. Unele ,,cîrtițe,, fac mai mult fum , gălăgie, decât treabă. Lor le plac scandalurile pentru a ffi mereu în centrul atențiiei publicului și TV. Se cere un nou concept de reflectare a activității legislatorilor. Nu de diuzat orice ceartă, ci doar cele mai relevante acțiuni și declarații. În caz contrar presa devine complice al ,,ideologiei urii, ceea ce contravine constitutiei în special a prevederilor art 10..
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice