Guvern
Ziarul de Gardă își șterge picioarele de 610 mii de moldoveni − atacă decizia Guvernului de a le acorda câte 600 de lei de Paști
 11 Martie 2019 19:50  3350
Decizia Guvernului Filip de a oferi la peste 610 mii de oameni un ajutor de Paști de 600 de lei este luată în furci de Ziarul de Gardă. Această publicație sugerează că autoritățile nu trebuiau să le acorde acest ajutor persoanelor, care au o pensie mai mică de 2000 de lei, transmite politics.md cu referire la timpul.md.

Jurnaliștii au solicitat opinii ale unor experți economici care întotdeauna au criticat Guvernul pentru a discredita suportul oferit de stat vârstnicilor, invalizilor și familiilor cu copii.

Atitudinea negativă a jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă față de această decizie a Guvernului a fost expusă, recent, și pe rețelele de socializare. Directorul publicației, Alina Radu, a scris o postare pe facebook, în care a numit beneficiarii de ajutor – persoane cu un picior în groapă.

În data de 7 martie, Guvernul a aprobat prin angajare de răspundere proiectul prin care beneficiarii tuturor tipurilor de pensii, ale căror mărime nu depășește 2 000 de lei, precum și beneficiarii de alocații sociale de stat, urmează să primească câte 600 de lei cu prilejul sărbătorilor de Paști. În total, de acest ajutor vor beneficia peste 610 mii de persoane.

Sursa:  Timpul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%