Politicieni
Igor Dodon oferă 6 autospeciale „Kamaz” autorităților locale din orașele de nord ale țării
 6 Martie 2019 14:00  3351
Astăzi, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei, unde împreună cu ambasadorul Federației Ruse în RM, Oleg Vasnețov, va transmite 6 autospecialele ”Kamaz” autorităților locale din orașele și raioanele țării, transmite Politics.MD.

Prima destinație a fost municipiul Bălți, unde un autocamion a fost oferit ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”. Igor Dodon a subliniat că autospeciala multifuncțională le va fi de mare folos autorităților locale în procesul de deszăpezire, de eliminare a poleiului și de spălare a străzilor.

Angajații întreprinderii au exprimat mulțumiri Federației Ruse pentru sprijinul acordat, menționînd că parcul de autospeciale din Bălți n-a fost completat de mai mulți ani. În context, șeful statului a remarcat că va continua să întreprindă acțiuni în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate și de trai a oamenilor din localitățile țării.

Amintim că 12 autospeciale ”Kamaz” au fost donate Republicii Moldova de către Federația Rusă, în urma înțelegerilor dintre cei doi șefi de state. Două unități de tehnică Președintele Igor Dodon le-a înmînat ieri la Chișinău. Astăzi, cîte o autospecială va mai ajunge în raioanele Edineț, Briceni, Ocnița, Soroca și Florești.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%