Partide
Sandu și Năstase, se află în pragul dezastrului, sunt părăsiți de tot mai mulți membri și activiști de vază
 23 Februarie 2019 13:02  3563
Blocul creat de binomul PAS-PPDA se află în pragul dezastrului, înaintea alegerilor parlamentare din 24 februarie. Mai mulţi lideri locali au părăsit, în ultimele zile, formaţiunile conduse de Maia Sandu şi Andrei Năstase, transmite politics.md cu referire hotnews.md.

În consecinţă, cei doi au fost nevoiţi să organizeze astăzi un briefing de presă, pentru a încerca să stopeze exodul din PAS-PPDA, din preajma scrutinului. În cadrul briefingului, Maia Sandu şi Andrei Năstase au lansat un nou val de acuzaţii la adresa guvernării, făcându-se că nu înţeleg că principalele motive ale plecărilor masive sunt campania electorală extrem de slabă, dar şi gafele monumentale, care au surprins opinia publică. Cea mai răsunătoare eroare a fost declaraţia despre pretinsa otrăvire cu mercur a fruntaşilor PAS şi PPDA, care a provocat un val de ironii pe reţelele de socializare.

Mesajele emise de Năstase şi Sandu la conferinţa de presă au fost nebuloase şi lipsite de sens. “Va mulţumim că aţi venit. Este important ca toţi să iasă mâine la vot. Fac apel la observatori să fie cu ochii pe întreaga ţară”, spus, între altele, Andrei Năstase.

Amintim, în context, că, ieri, şi şeful organizaţiei din Suruceni a PAS, Vitalie Cara, şi-a îndemnat consătenii să o susţină la scrutinul de duminică pe Monica Babuc, candidat din partea Partidului Democrat din Moldova.

Într-o postare pe Facebook, Vitalie Cara se arată dezamăgit de prestaţia lui Liviu Vovc, candidat în circumscripţia numărul 22 din partea binomului PAS-PPDA. „Liviu Vovc a dat dovadă de incompetență şi lipsă de profesionalism, ceea ce a decepționat alegătorii”, a scris Vitalie Cara, pe Facebook.

Sursa:  Hotnews.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%