Parlament
Andrian Candu a avut o întrevedere cu Veaceslav Untilă, un potențial director general al ANRE
 24 Ianuarie 2019 14:00  3129
Președintele Parlamentului Andrian Candu l-a primit, astăzi, pe Veaceaslav Untila, unul din cei patru candidați pentru funcția de Director al Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), selectați în urma concursului desfășurat de Comisia economie, buget și finanțe, transmite Politics.md.

Andrian Candu l-a felicitat pe Veaceaslav Untila cu ocazia promovării concursului și i-a mulțumit pentru activitatea desfășurată în calitate de Președinte al Curții de Conturi. Președintele Parlamentului a anunțat că a solicitat Comisiei economie, buget și finanțe să organizeze concurs public pentru identificarea candidaților la funcția de Președinte al Curții de Conturi.

Candidații care au obținut cel mai mare punctaj în concursul desfășurat pentru funcțiile vacante de Director al Consiliului de administrație al ANRE sunt Ștefan Creangă, Veaceslav Untila, Octavian Calmîc și Eugen Carpov.

Cele 5 funcții de director au devenit vacante după ce oficialii și-au prezentat demisia la sfârșitul anului trecut. Potrivit legislației, ANRE este condusă de un Consiliu de Administraţie format din 5 directori, numiți pentru un mandat de șase ani.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%