Electorala
CEC a respins contestațiile blocului ACUM împotriva PD și PSRM
 22 Ianuarie 2019 10:00  3216
Comisia Electorală Centrală a respins în ședința de astăzi două contestații depuse anterior de Blocul electoral ACUM împotriva Partidului Democrat și a Partidului Socialiștilor, comunică Politics.md.

În contestația Blocului electoral ACUM împotriva PD, reprezentații blocului au cerut penalizarea Partidului Democrat, pentru că ar fi distribuit pliante în mai multe blocuri de locuit din Chișinău, fără a include cheltuielile de editare și distribuire a pliantului, care conține o felicitare semnată de președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Tot astăzi, membrii CEC au respins și sesizarea blocului prin care membrii ACUM au cerut excluderea PSRM din cursa electorală, pentru că ar fi folosit fonduri financiare nedeclarate. Reprezentanții blocului ACUM au făcut referire la panourile publicitare pe care apare președintele Igor Dodon și denunță faptul că PSRM nu a declarat în rapoartele financiare prezentate la CEC cheltuielile pentru afișele electorale în care apare „șeful de facto al partidului Igor Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Florin 22 Ianuarie 2019 11:34
0 (0)
Clar lucru ca lea respins niste acuzatii fara nici un argument concret pur si simpli de dragul presa sa facut asta!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice