Politicieni
Fostul avocat al poporului, Constantin Lazăr, despre Maia Sandu: Prestaţia sa în calitate de lider politic este una submediocră
 18 Ianuarie 2019 13:07  3631
Președinta PAS, Maia Sandu, nu a realizat nimic serios în învățământul din Republica Moldova, iar prestaţia sa în calitate de lider politic este una submediocră. De această părere este fostul avocat al poporului, Constantin Lazăr, într-o postare pe Facebook, transmite Politics.md, cu referire la today.md.

„Schimbările care s-au făcut cu Bacalaureatul, instituțiile și personalul, au fost impuse de finanțatorii externi și s-ar fi realizat, indiferent de cine era ministru”, susţine Constantin Lazăr.

Acesta pune la îndoială şi calităţile de lider politic ale Maiei Sandu, despre care spune că nu strălucesc deloc.

„Cât privește calitățle de lider, mai ales național, Sandu este submediocră. Nu a reușit cu toată susținerea externă să construiască un partid politic, să formuleze o agendă politică de actualitate pentru societate”, mai spune fostul avocat al poporului.

Constantin Lazăr este convins că rezultatele alegerilor vor fi dezastruoase pentru binomul PAS-PPDA.

„Blocul cu Năstase va acumula 20-24 mandate, cel mai prost scor pe care l-a realizat vreodată dreapta din Moldova. Nu poate comunica, nu empatizează politic nici cu un grup social și nu înțelege că politica este interesul de fiecare zi al fiecărui cetățean”, conchide Lazăr.

Sursa:  today.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice