Politicieni
Mihai Ghimpu solicită de la Andrei Năstase scuze publice și despăgubiri morale
 16 Ianuarie 2019 13:00  3601
Liberalul Mihai Ghimpu solicită de la Andrei Năstase, președintele Plaformei DA, scuze publice și despăgubiri morale în valoare de un leu. Aceasta după ce Andrei Năstase, într-o emisiune televizată, l-ar fi acuzat de implicare în furtul miliardului, transmite Politics.md, cu referire la moldova.org.

Mihai Ghimpu face referire la o declarație, în care Andrei Năstase a spus: „noi știm unde, și ei eu și dvs știm unde este miliardul, știm că el este la Palahotniuc, la Șor, la Leancă, la Ghimpu, la care s-a nimerit și s-a înfruptat din el”.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mihai Ghimpu a scris că este prima cerere prealabilă din viața sa politică.

„ Această cerere, înaintată lui Andrei Năstase, este prima din viața mea politică, deoarece furtul miliardului a afectat toți cetățenii RM, iar lumea nici până azi nu cunoaște hoții. A trece peste învinuirile aduse de el ar însemna, că sunt indiferent față de jaful secolului și față de numele Ghimpu, care nu-mi aparține doar mie. Mai ales, când toată opinia publică ține bine minte că eu am fost primul, care a vorbit în plenul Parlamentului, dar și în cadrul unor conferințe de presă despre pregătirea unei mari fraude bancare si furtul miliardului”, a scris Ghimpu.

Andrei Năstase nu a comentat deocamdată solicitarea liberalului.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%