Partide
PLDM dorește să participe la alegerile parlamentare din februarie pe cont propriu
 12 Noiembrie 2018 10:09  3911
PLDM dorește să participe la alegerile parlamentare din februarie pe cont propriu, dar având în vedere situația social-politică din Republica Moldova, este discutată și posibilitatea participării în bloc, alături de alte partide. Declarația a fost făcută pentru Agenția de presă IPN, de către vicepreședintele PLDM, Ion Terguță, după ședința Consiliului Național Politic al formațiunii.

„În urma votului secret, decizia a fost 50/50. 50% a fost pentru a accepta oferta în bloc cu alte partide și 50% a fost împotrivă. O decizie finală vom lua în zilele următoare, o decizie care să ajute Republica Moldova să scape de dictatură și de autoritarism”, a spus Ion Terguță.

La ședință a participat lidera PAS, Maia Sandu, și liderul PPPDA, Andrei Năstase, care au format deja un bloc comun pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Pentru ziua de astăzi au fost anunțate noi discuții între PAS, PPPDA, PLDM și PL.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Teodor 12 Noiembrie 2018 10:47
0 (0)
PLDM este un partid ist, iar PAScuDA sunt in alianta cu pro-rusii Dodon si Usatii.
Andrian 12 Noiembrie 2018 12:20
0 (0)
Ei ce de mai vorbit PLDM,PAScuDA, si restul din alianta aceasta de beton cum ii spun ei, au aceiasi stapani bine cunoscuti Filat,Platon si Topa, tot ce fac acuma e circ ieftin pentru a ingince procesul electoral.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%