Partide
FOTO REPORTAJ de la Adunarea Națională a democraților
 21 Octombrie 2018 15:26  4629
Piața Marii Adunări Naționale a început să se umple de oameni încă înainte de ora 10. Asta chiar dacă începutul oficial al Adunării Naționale PDM pentru Moldova a fost anunțat pentru ora 11.

Tineri și persoane mai vârstnice din toate colțurile țării au venit la miting. Aceștia purtau drapele ale PDM, Republicii Moldova și Uniunii Europene.

De asemenea, mulți aveau pancarte cu inscripții: ”Fapte, nu vorbe”, ”Promisiuni îndeplinite pentru Moldova”, ”Drumuri bune pentru Moldova”, etc.

Realizările formațiunii în cele 1000 de zile de guvernare au fost relatate de către prim-ministrul Pavel Filip, președintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a referit la stabilitatea asigurată de PDM, care a permis concentrarea pe rezolvarea problemelor stringente ale oamenilor. La rândul său, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, a anunțat prioritățile activității PDM pentru viitor, care vor axate pe noua abordare – Pro-Moldova, care presupune îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și modernizarea țării.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD
Previous Next

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%