Politicieni
„Operațiunea Curtea”, în plină desfășurare: la Orhei continuă reconstrucția curților
 9 Octombrie 2018 14:00  3373
 Administrația municipiului Orhei continuă să transforme orașul într-un model de dezvoltare locală. Cel puțin acest lucru se anunță într-un comunicat al instituției.

 Autorităţile locale au inaugurat încă o curte modernă, unde s-a turnat asfalt, a fost amenajat un teren de joacă şi au fost reînnoite băncile.

Și de această dată, lucrările au fost realizate la cel mai înalt nivel și cu materiale de calitate.

 

„Eu am crescut într-o curte asemănătoare și știu că ograda reprezintă o parte importantă a vieții cotidiene. Este vorba despre prieteni, discuții, prima dragoste, prima prietenie, prima relație. Vreau ca locuitorii acestor blocuri, atunci când ies în curte să simtă atmosfera plăcută, copiii să poată alerga în voie, iar părinților lor să nu le fie frică să-i lase afară. Noi încercăm să creăm această atmosferă în orașul nostru”, a spus Ilan Șor, prezent la eveniment.

 

Viceprimarul municipiului, Diana Memeț a declarat că, după renovare, locuitorii orașului se pot bucura de tot confortul pe care îl poate oferi o curte de bloc modernă. "A fost renovat practic tot, de la asfalt până la terenurile de joacă și instalațiile de uscat rufe sau pentru bătut covoarele. Este totul prevăzut. Unde a fost nevoie băncile au fost renovate, au fost amenajate coșuri de gunoi. Totul pentru un trai modern, comod și confortabil”.

Până la venirea iernii, Primăria orașului Orhei intenționează să reabiliteze mai mult de 60 de curţi.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Etichete Orhei
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%