Politicieni
Dodon tună şi fulgeră: Năstase a încălcat legislaţia, sperând că va fi exclus din cursă
 4 Iulie 2018 11:03  11075
Liderul PPDA, Andrei Năstase este criticat dur de președintele Igor Dodon. În timpul raportului de activitate al președintelui țării pentru un și jumătate, Dodon a declarat că Andrei Năstase a încălcat legislaţia electorală, sperând că va fi exclus din cursă şi că va putea, ulterior, să se victimizeze.

"Faptul ca unul dintre candidați, Năstase, a încălcat legislația, eu cred că lucrul acesta este evident. Eu consider că el a făcut-o intenționat. El înțelegea că nu câștigă, credea că nu câștigă alegerile și a făcut-o intenționat încă în primul tur, sperând că va fi exclus și să se victimizeze. Dacă a făcut unul încălcări trebuia pe Ion Ceban să-l lese. Alegeri repetate, Ion Ceban. Pentru ce îi dați jos pe ambii?", a declarat Igopr Dodon

Șeful statului s-a referit și la lidera PAS, Maia Sandu, taxând-o dur pentru activitatea în funcția de ministru al Educației.

"Acum ei văd fotografii că uite au plecat lumea din țară în 2015 - 2018. Cine a închis școlile ca să plece copiii din sate? Și ei strigă ciuma roșie? Vreau să vă aduc aminte: albaștrii, voi ”golubîie” ați fost, galbeni și verzi ați fost la guvernare", a precizat șeful statului.

Igor Dodon a criticat şi modul în care sunt organizate protestele PPDA, PAS şi PLDM.

"Ce fel de proteste sunt acestea? Protestăm oleacă, pe urmă ne ducem la mare, pe urmă iară venim. Care este obiectivul? Obiectivul este să facem dreptate în ceea ce ține de primărie sau obiectivul este să ridicăm valul pentru alegeri parlamentare? Dacă vreți să faceți să ridicați valul, și eu cred că ei sunt bucuroși tare și Năstase, și Maia că ei n-au câștigat primăria”, a conchis Igor Dodon.

 
Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%