Politicieni
Vicepreşedintele Mişcării Populare Antimafie face praf jurnaliştii şi “directorii de opinie” din tabăra Filat - Năstase
 28 Iunie 2018 10:00  4336
Vicepreşedintele Mişcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug, îi acuză de ipocrizie pe jurnaliştii şi “directorii de opinie” care au făcut scut în jurul lui Andrei Năstase, în ultimele zile.

“N-o să întreb „jurnaliștii”, „directorii de opinie” sau „activiștii civici” de clan PLDM-ist, care astăzi nu au nimic cu PAS-DA tot așa cum nu au avut nimic cu PLDM și care se zbat între a fi victimă sau erou în lupta cu Plahotniuc (tactică FSB-istă pentru a se prinde mai bine de sufletul moldoveanului în funcție de ce îi place acestuia să fie), n-o să-i întreb, ziceam, de ce coduri de etică și conduită profesională s-au ghidat când au TĂCUT începând cu 29 iulie 2010 până în ziua în care a fost arestat Filat, apoi alți membri de familie”, scrie Daniela Bodrug, într-un material publicat pe blogul său.

Bodrug se arată nedumerită de modul în care au procedat exponenţii mass-media controlată anterior de Vlad Filat, în momentul în care era încălcată legislaţia electorală.

“Știm de ce ați TĂCUT, de ce ați astupat nasurile și de ce nu ați condamnat gravele încălcări electorale pentru parlamentarele din 2014, în care doar milioanele și dictatura lui Plahotniuc și Filat au decis rezultatele votului. Atunci, n-ați furat votul? Da, ați furat subversiv. Azi, Plahotniuc o face deschis pentru că l-ați învățat că se poate! Că un politician, un jurnalist, un director de opinie comercializează voturi, deci destine umane, tot așa cum el, proxenetul, comercializa ființe umane. Știm ce nevoi vă mână să strigați ca din gură de șarpe acum că Plahotniuc a instaurat „dictatura”, cu alte cuvinte, v-a furat confortul mafioto-politico-financiar de altă data”, notează sursa citată.

“Apelul politic atașat acestui mesaj nu-l recomand celor vizați mai sus. Nu are rost deja. Îl recomand, însă, pentru a se apăra de manipulări, cetățenilor, cu remarca: citiți atent fiecare frază și, la fiecare punct ajuns, faceți o pauză și meditați asupra comportamentului lui Vlad Filat, Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă, Anatol Țaranu, Oazu Nantoi, Vasile Botnaru, Arcadie Barbăroșie, Igor Boțan, Natalia Morari, Nata Albot, Angela Gonța și irepetabila isprăvniceasă mediatică Lorena Bogza”, conchide Daniela Bodrug.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
baba Vera 28 Iunie 2018 10:16
0 (0)
Mocanu, ştiind cât de credibil este, a scos-o deja la înaintare pe кёкя...
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice